Culinaire Slagerij Chys

Wij (Ignace Chys en zijn team) heten u van harte welkom op onze website.

Ik, Ignace, heb het vak met de paplepel ingegoten gekregen.  Mijn vader en grootvader waren ook reeds slager.  Ik heb de voorbije jaren steeds het beste van mijzelf gegeven bij verschillende werkgevers.  Ik stond ook steeds klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Toeval of niet, in 2007 zag ik een leegstaande slagerij in de Overleiestraat 138 te Harelbeke.  Hierin zag ik een nieuwe uitdaging om deze zaak terug op te bouwen.  Zo openden we in 2007 "Culinaire Slagerij Chys", hier in de streek beter bekend als "Slagerij Jean-Jaques".

Wat begon met de heropbouw van een leegstaande slagerij, evolueerde door ons enthousiasme en gedrevenheid naar een florerende zaak.  Er kwam een slagersgast bij.  We breidden de zaak uit met leveringen aan restaurants en frituren.  Dat resulteerde in het stap per stap uitbreiden van ons team.

In 2010 waren we er klaar voor om de winkel een nieuwe look te geven.  Tezelfdertijd werd ook het atelier volledig  vernieuwd.  In samenwerking met "Winkelinrichting Bossuyt" werd dit een groot succes.  We durfden het aan om net  iets anders te doen , zoals bijvoorbeeld onze meeneemtoonbank.

We staan dagelijks samen met ons enthousiast team ter uwer beschikking om U kwalitief hoogstaande producten aan te bieden.

Uw Culinaire Slagerij Chys-team :

Ignace en zijn team

Over ons